Wat maakt In Person uniek?

Wat maakt In Person uniek?

Je kunt bij In Person terecht voor een internationale kracht.
In Person staat daarnaast voor een integrale aanpak. Door te kijken naar het geheel zien we kansen tot optimalisatie en efficiëntieverbetering van het productieproces. Om deze kansen te benutten werken we met een kerngroep van multi-inzetbare medewerkers. Medewerkers die flexibel zijn in werktijden maar ook in werkzaamheden. Hiermee neemt In Person afstand van de traditionele gedachte van 1 man 1 taak: een inpakker pakt in en een productiemedewerker ‘produceert’.

In Person biedt flexibiliteit en continuïteit door:

  • Kritische procesontleding
    Door processen goed te ontleden tot taken ontstaan mogelijkheden om taken op andere tijden uit te voeren of zelfs door andere medewerkers, waardoor de flexibiliteit van dit proces toeneemt. 
  • Het streven naar multi-inzetbaarheid
    Door medewerkers bewust op basis van hun competenties op verschillende plekken in te zetten, ontwikkelen zij nieuwe vaardigheden. Daardoor kan met een steeds grotere populatie medewerkers geschoven worden en neemt de flexibiliteit toe.
  • Slimme ICT-toepassingen
    Met onze medewerker- en klantportal, bieden we maximaal overzicht én inzicht in bedrijfsprocessen. De portals zijn zodanig geautomatiseerd en transparant, dat zowel medewerkers als klanten processen altijd online kunnen inzien. Voordeel is dat er te allen tijde bij een audit inzicht is in urenregistraties, bedrijfsspecifieke documenten of bijvoorbeeld een VOG-verklaring.

Door de kwaliteit en flexibiliteit van de arbeid te verhogen, stijgt de productiviteit. Met minder mensen in minder uren kan dezelfde hoeveelheid producten worden gemaakt.